За блога

Блогът „Натурален блогаритъм“ започна през юни 2013 г. и известно време ще му помагам да намери себе си – и като тематика/съдържание, и като структура/дизайн. :-)

Освен ако не е указано друго, всички текстови и графични материали в блога са авторски и публикувани под лиценз „Криейтив Комънс – Признание“, 3.0 (CC-BY 3.0). Това означава, че като автор позволявам те да бъдат споделяни, копирани и разпространявани в идентичен или променен вид, да бъдат използвани за всякакви цели (включително и комерсиални) при единственото условие, да бъде оказано признание с името ми като автор, името на блога и постоянна препратка (permalink) към съответната публикация. Предварително благодаря на всички, които ще спазят това мое толкова малко изискване. :-)

В случаите на направени от мен преводи на текстове или използване на графични материали на други автори, под различни от тези условия, специфичните условия, които се отнасят до съответната публикация, ще бъдат оповестени на съответната страница в блога. Ако желаете да използвате тези материали под различни от оповестените условия, моля, обърнете се за разрешение към съответните оригинални носители на авторските права.

В. А.

Заглавни картинки на блога

Юни-декември 2013: „bee happy!“ (CC-BY-SA, Вася Атанасова)
bee-happy-960-250.jpg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *